Wie zijn wij? Informatie over
Rushcommerce

Over Rushcommerce

Rushcommerce is onderdeel van Klemans Groep B.V. Klemans Groep B.V. bestaat sinds 2001 en is gespecialiseerd in online marketing. Klemans Groep B.V. richt zich via het affiliate netwerk Rushcommerce en de eigen groothandel Morningstar Pharma B.V. op de verkoop van gezondheidsgerelateerde producten waarbij de nadruk ligt op voedingssupplementen. Alle producten van Klemans Groep B.V. zijn ondergebracht in unieke webshops en verzamel webshops.

Rushcommerce biedt affiliate partners de mogelijkheid een keuze te maken uit een breed aanbod aan webshops met producten uit diverse categorie├źn. Door de hoge commissies die Rushcommerce biedt aan affiliate partners zijn de shops van Rushcommerce zeer aantrekkelijk om te promoten.

Rushcommerce streeft ernaar regelmatig nieuwe shops toe te voegen aan het aanbod en het promotiemateriaal van bestaande shops up to date te houden en waar nodig aan te vullen.

De webshops van Rushcommerce zijn zeer gebruiksvriendelijk waardoor bezoekers gemakkelijk tot een aankoop over zullen gaan. U zult versteld staan van het aantal sales dat u kunt maken met de promotie van deze shops.

Het aantal sales wordt met de promotie van shops van Rushcommerce verhoogd doordat een uniek aanbod, voornamelijk eigen merk producten aangeboden wordt. Hiermee onderscheid u zich als affiliate partner van Rushcommerce van andere affiliates. De producten van Rushcommerce zijn van hoogwaardige kwaliteit wat ervoor zorgt dat het vertrouwen van de consument gewonnen wordt en ook vervolgaankopen gestimuleerd zullen worden. Dit resulteert voor u als affiliate partner in hoge sales en veel winst.