Rushcommerce biedt de hoogste commissies aan!
30%–50% commissie per sale

Ontvang hoge commissies bij Rushcommerce

Rushcommerce biedt hoge commissies aan affiliates aan. Als affiliate ontvangt u bij Rushcommerce 30% – 50% commissie per directe sale. Dit wil zeggen alle sales die direct gegenereerd worden vanuit uw eigen kanalen. Heeft u als affiliate partners onder u? Dan ontvangt u nog eens 5% extra commissie over iedere sale die gegenereerd wordt door uw partners. Hoe meer actieve partners u heeft hoe meer u ook zult verdienen aan de sales van uw partners. Het is daarom van belang om uw partners goed te ondersteunen en te stimuleren in de promotie.

Rekenvoorbeeld Commissies

U verkoopt product x ter waarde van €50
3 van uw partners verkopen product x van €50

Te ontvangen commissie:
1x 30%= €15
3x 5%= €7,5

U ontvangt aan de verkoop van product x: €22,50.

Waarom geeft Rushcommerce zulke hoge commissies?

Rushcommerce is in staat om hoge commissies aan affiliates uit te betalen. Door het uitschakelen van de dure tussenhandel een hoge commissie afdragen aan affiliates. Rushcommerce biedt uitsluitend eigen merk producten aan in het affiliate programma. Dit betekent dat er geen adverteerder tussen Rushcommerce en u als affiliate zit. Dit is voor beide partijen voordelig en resulteert voor u in hoge commissies van 30% tot wel 50%.

Rushcommerce bespaart op meerdere manieren geld zodat Rushcommerce de commissies voor u als affiliate zo hoog mogelijk kan maken. Enkele voorbeelden van kostenbesparing:

  • Eigen merken
  • Eigen hosting
  • Eigen distributie
  • Eigen betaalsysteem
  • Eigen productontwikkeling
  • Eigen softwareontwikkeling

Vertrouwen van de consument levert veel winst op!

Rushcommerce biedt hoogwaardige producten aan wat in een goed vertrouwen van de consument resulteert. Een goed vertrouwen van de consument resulteert weer in veel en grote bestellingen. Dit in combinatie met de hoge commissies levert voor u als affiliate veel geld op!

Uitbetaling van uw verdiende commissies

Rushcommerce verzorgd een maandelijkse uitbetaling van uw verdiende commissies. De uitbetaling vindt plaats binnen 10 dagen na afzetting van de kalendermaand. Rushcommerce stort het maandbedrag van uw verdiende commissies direct op uw bankrekening.

Wanneer uw commissie minder dan €25,- bedraagt, zal geen uitbetaling van uw verdiende commissie plaatsvinden. Het verdiende bedrag aan commissies zal niet verloren gaan maar worden opgespaard. Wanneer het totaalbedrag aan verdiende commissies hoger is dan 25,- zal alsnog een uitbetaling van uw verdiende commissies plaatsvinden in de desbetreffende maand.