RushCommerce! Wacht niet langer en join the goldrush! Met meer shops en partners verdien je meer geld dan ooit.

Partner Login
Rush Nieuws

ERECTIEPIL.NET (2013-11-14)


Rushcommerce heeft een nieuw product met daarbij nieuw promotiemateriaal toegevoegd! www.Erectiepil.net is een natuurlijke erectiepil voor mannen met erectieproblemen of mannen die een hardere en langdurige erectie wensen.

ONLINE-SNELAFVALLEN.NL (2013-06-25)
nieuwe shop

Onze nieuwe shop www.online-snelafvallen.nl is nu ook te promoten. 20 % commissie bij iedere afgesloten "bestelling" , promoot hem snel.

FITSLIM.NL (2013-01-08)
Fitslim.nl

we hebben van Fitslim.nl een nieuwe afslanker gemaakt welke gebasseerd is op het eiwit shake principe. bestaande banners worden overgeschreven en huidige website ook. Promoot je nog geen afslanker dan is dit de kans voor 2013.

VERDIEN MET AFSLANKEN (2013-01-08)


Om het nieuwe jaar weer goed te beginnen hebben we een top afslanker gemaakt, obesigard , met niet goed geld terug garantie zal dit een top product worden. dus promoot nu ook obesigard.

MALE XL (2012-12-21)
Shop van 2012

Male xl is de belofte van 2012, een top shop met hoge coversie en hoge bonus voor de webmaster. Rushcommerce

NIEUWE LOOK (2012-12-21)


2 shops zijn volledig vernieuwd en aangepast, te weten: musclebooster en penis-xl we merken dat de conversie ook direct omhoog gaat. Ook is er veel nieuw promo materiaal, dus ga direct aan de slag met deze nieuwe looks.

NIEUWE LIBIDOPIL (2012-12-21)
Betere uitstraling

Libidopil is al 10 jaar een begrip, de site en het product zijn nu volledig vernieuwd en Libidopil zal nu nog beter verkopen

DELAY CAPS (2012-02-27)


Ons nieuwste product, delay caps is een topper en nu ook te pomoten via rushcommerce. www.delaycaps.nl

WWW.PUSSYPUMPS.NL (2012-02-13)
www.pussypumps.nl

de laatste rage uit Amerika is pussy pompen, of te wel vagina pompen, nu te promoten www.pussypumps.nl

VACUREX (2011-10-27)


We hebben een nieuw product, een luxe erectiepomp aangepast voor de man van nu. Promoot nu ook www.vacurex.nl succes

VITANUMAN (2011-07-25)
nieuwe producten

we hebben 4 nieuwe producten ontwikkeld voor de man, je vind ze onder www.vitanuman.nl succes

NIEUWE SHOPS (2010-11-02)


voor het probleem vroegtijdige zaadlozing heeft rushcommerce de oplossing, www.orgalang.nl deze eigentijdse shop is zeer breed te promoten, succes

2 NIEUWE SHOPS (2010-04-27)
nieuwe shops

We hebben 2 nieuwe top producten, te weten www.libidojelly.nl en www.sex-opium.nl , succes

NIEUWE SHOP (2009-10-23)


We hebben een nieuwe shop, www.depishave.nl leuk apparaatje welke zeer goede verkopen oplevert

NIEUWE SHOPS (2009-07-21)


We hebben 2 nieuwe shop/producten toegevoegd, namelijk www.eromix.nl en www.sexgeur.nl

PARTY HEAD (2009-02-18)


De shop party head is online, www.partyhead.nl , het is een grote shop met weer een winkelwagen. succes met promoten

NIEUWE SHOP (2008-11-18)


De laatste trend, weer een nieuw product, anus bleken.. www.sterwit.nl succes Jos

BADMAAT (2008-11-03)
maatje groter

www.badmaat.nl is weer een product wat bij ons gepromoot kan worden, duidelijke hoog converterende shop. succes

NIEUW PRODUCT (2008-09-01)


webmasters, weer een nieuw product www.mooistehuid.nl kijk ook even naar al ons nieuwe promo materiaal voor de shops en verhoog je omzet. succes

(2008-07-18)
Nieuwe shop Libido Gold

weer een top product van Rushcommerce, www.libidogold.nl , begin snel met promoten. succes

€ 100,- tot € 10.000,- per maand!

RushCommerce

Algemenen voorwaarden aangaande partners van Rushcommerce

Auteursrecht e.a.

Alle aangeboden websites zijn eigendom van Rushcommerce Alle auteursrechten en andere rechten van intellectuele eigendom op de inhoud van deze website, waaronder inbegrepen de tekst, de vormgeving, en de beelden en geluiden, behoren toe aan Rushcommerce of derden welke met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan Rushcommerce.
De inhoud van de website mag niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Rushcommerce worden verveelvoudigd, gewijzigd en/of openbaar gemaakt worden, behoudens beperkingen bij de wet gesteld en behalve voor zover zulks nodig is in het kader van het beoogd gebruik van deze website.

Affiliate partners

Rushcommerce is in geen enkel geval verantwoordelijk of aansprakelijk voor de manier waarop affiliate partners een link of shop code promoten op websites van derde.
Rushcommerce behoudt zich het recht om een affiliate account te blokkeren naar eigen goeddunken in geval van misleiding, spam en andere onorthodoxe promotie methode die bezoekers misleiden of inbreuk maken op de rechten van derde.

Bestellingen

Een bestelling is een order geplaatst op een door Rushcommerce verstrekte websites of formulieren met als doel het product tegen betaling te ontvangen.
Bestellingen door een affiliate/partner zelf gedaan op zijn/haar eigen partner code wordt altijd gezien als een test bestelling waarover geen commissie wordt afgedragen.
Gecontroleerde en goedgekeurde bestellingen verschijnen direct in het statistieken overzicht van het account van de partner.

Verboden toepassingen.

Door Rushcommerce wordt ten strengste verboden: Het zelf plaatsen van bestellingen.
Het zelf invoeren van bestellingen zonder goedkeuring van de betrokkene, het automatisch genereren van bestellingen of op misleidende of frauduleuze wijze misbruik maken van uw partner account inclusief maar niet beperkt tot het gebruik van valselijk verkregen informatie voor het plaatsen van bestellingen met als doel om uw omzet te verhogen.

Het promoten van de Rushcommerce sites met spamming via e-mail, nieuwsgroepen, instant messaging, chat en voip programma's, adware/spyware of websites met illegale of bedrieglijke content is niet toegestaan en zal leiden tot onmiddellijke beëindiging van deelname, zonder recht op uitbetaling.

Blacklist:

Websites met illegale content worden geweerd.
Rape, Kinderporno, aanzet tot haat of crimineel gedrag en ander of aanstootgevend illegaal blacklist materiaal Websites met illegale of bedrieglijke content is verboden en kan leiden tot onmiddellijke beëindiging van uw account, zonder recht op uitbetaling van eventueel openstaande tegoeden.

Downtime

Rushcommerce aanvaard geen aansprakelijkheid voor downtime of overige technische problemen.
RushCommerce! stats